Vela Luka – Ostrov Korčula
Facebook
News from Korčula Island

European Coastal Airlines još jači u 2017. godini, stigao Delić

U sklopu priprema za još snažniji nastup na tržištu tijekom turističke sezone 2017. godine, međunarodno priznati stručnjak za zrakoplovstvo Zdravko Delić, pridružio se timu European Coastal Airlinesa.

Izvor slike: Ante Cizmic / CROPIXDelić je između ostalog vodio je poslovanje Zrakoplovno-tehničkog centra u Zagrebu, te Delta Air zračnog prijevoznika.

Kako se navodi u priopćenju, Još od kolovoza 2014. godine poslovanje European Coastal Airlinesa u Hrvatskoj se razvija velikom brzinom pa su tako tijekom  22 mjeseca otvorili i povezali 15 odredišta na Jadranu. ECA navodi i kako su dosad prevezli više od 40.000 putnika.

-Sasvim smo sigurni da će s ovim pojačanjem našeg već uspješnog tima letovi u proljetnoj sezoni 2017. godine biti još bolje pripremljeni, a korisnici biti još zadovoljniji nezaboravnim iskustvom panoramskih letova na optimalnoj visini za razgledavanje ljepota Jadrana. Gospodin Delić će dodatno optimizirati naše letačke operacije u Hrvatskoj i biti svojevrsna kontaktna točka za naše poslovne partnere, Hrvatsku zrakoplovnu agenciju i ostale suradnike – stoji u priopćenju European Coastal Airlinesa. Više info

Izvor: direktno.hr